Avainsanat

, , ,

Pääsisinpä haastattelemaan Anneli Aueria, tuota ensin viattomaksi oletettua, sitten itse teosta tuomittua ja lopulta syytteestä vapautettua -mutta todennäköisesti pian jälleen syytetyn penkille istahtavaa leskeä!
Jos pääsisin, kysyisin häneltä muutamia seikkoja Perhekerho –internet- sivustosta.

Perhekerho on Auerin oman yrityksen Auer Median tuote. Sivut sisältävät vinkkejä vanhemmille, ruokareseptejä, askarteluohjeita sekä puutarhanhoito- ja jopa lemmikkivinkkejä. Sivuston valokuvissa näyttävät esiintyvän paitsi Auer itse, myös hänen lapsensa.
Sivusto on päällisin puolin siistin ammattimaisesti toteutettu.  Kuitenkin tarkemmassa luennassa sisällöstä löytyy hyvinkin arveluttavia kohtia. Vai mitä sanotte seuraavasta lasten askartelutuokion ohjeistuksesta?

Tulostettava luuranko. Isokokoisen luurangon leikkaamisessa ja kokoamisessa on aika paljon tekemistä, mutta lopputulos on vaivan arvoinen. Yllätä tällä yli metrin korkuisella Halloween- koristeella vieraat ikimuistoisella tavalla ja säilytä sitä kaapissa myös tulevia Halloween- ja kauhujuhlia varten. Luuranko kaapissa tuo iloa ja kauhua vuosiksi eteenpäin!

(Lähde: http://www.perhekerho.net/askartelu/halloween_askartelu_3.htm)

Lapsille suunnatussa Perhekerhon aineistossa on myös Isänpäivän toivomuslomake. Se on yksinkertainen rastiruutuun – haastattelu ja sen avulla otetaan selvää isän toiveista tulevan juhlanpäivän viettoa koskien.

Kyseinen lomake on valmis tulostettavaksi ja täytettäväksi. Vaan, kuka perheenäiti tai pikkuväenkerhon vetäjä käyttäisi moista lasten kanssa? Nimittäin, toivomuslomakkeen kohta kaksi (2) ”Isänpäivälahjaksi ottaisin mieluiten” ehdottaa isälle tällaista vastausvaihtoehtoa ”tilaisuuden saattaa alkuun lisää jälkikasvua”.
Lisäksi, lomakkeen kohdassa kolme (3) ”Illalla haluaisin” annetaan vastausvaihtoehto ”viettää kiihkeän yön KAHDESTAAN rakkaan vaimoni kanssa”. [huom. Tikkukirjaimet Auerin, ei minun. Koko lomakkeen voi lukea ja tulostaa täältä: http://www.perhekerho.net/juhlat/isanpaivalomake.htm]

Jos kyseinen lasten ja isän välinen puuhasteluvinkki toimiikin tuollaisenaan Auerin päässä – tai ehkäpä jopa hänen perheessään, niin se ei tarkoita, että se toimisi muissa perheessä.
Tietenkin, Auer on koulutukseltaan ekonomi eikä kasvatusalan ammattilainen. Silti näyttää siltä, että Auerin todellisuudentaju on hetkeksi hämärtynyt, kun on näitä kummallisuuksia lapsille suunnattuun julkiseen materiaaliin työstänyt.

Ja lopuksi vielä muuan Auer Median ideoima askarteluvinkki, joka ohjaa tekemään isälle Oscar – patsaan. Senhän lapsetkin tuntevat parhaan näyttelijän, lavastajan tai käsikirjoittajan palkintona.
Feministinä tietenkin haluaisin kysyä Auerilta että voiko Oscarin ojentaa myös edellämainituissa lajeissa ansioituneelle äidille?http://www.perhekerho.net/askartelu/isanpaivakortti_oscar_palkinto.htm

Mainokset