Avainsanat

, , , , , , , , , , , ,

Suomen ja maailman vaarallisin olento, mikä se on? Kaikkein ovelin ja ahnein peto? Kaikista luoduista pahamaineisin ja ylivoimaisesti härskein? Raakamaisin hurskastelija? Kuka se on, joka arvaat sen?

HUOM. Älä katso alinna olevaa tuoretta videota, jos olet herkkä ja pidät eläimistä!

Videossa kaksi kania saa taas kerran kärsiä ihmisen ääliömäisyyden älykkään petomaisuuden vuoksi. Tällaisia kaneja on murhattu miljoonia, samoin on apinoita, kissoja, koiria, sammakoita, sikoja – kaikki tieteen hyväksi. Kaikki ihmisen älyllisen ahneuden vuoksi. Se on pedon merkki – hullu halu tuhota ja tappaa, vaikkei mitään varmaa tai välitöntä hyötyä tästä käyttäytymisestä olisikaan.

On kummallista, että vaikka taustaltamme olemme trooppisia hedelmänsyöjiä, käyttäydymme yhtä avoimen ahneesti kuin lihansyöjät (lat. carnivoras). Muutaman viimeksi kuluneen sadan vuoden aikana olemme tappaneet lukuisia eläinlajeja lopulliseen sukupuuttoon tai uhanalaisuuden rajoille. Olemme petoja, vaikkei meillä ole kynsiä eikä hampaita. Niitä korvaamaan olemme kehittäneet helvetillisen valikoiman erilaisia aseita, kidutusvälineitä, kemikaaleja, joukkotuhoaseita, pikkuhiljaa rappeutuvia uraaniydinvoimaloita ja vaarallisia jätevarastoja. Pedon aseita meillä riittää, eikä  niiden kanssa pelleily lopu. Uhmaamme onneamme loppuun saakka, kuten metsästä kyläraitille eksynyt villikoira koettaa omaansa, suunnaten karja-aitaukselle.
Mikään ei meitä tältä syytteeltä pelasta.

Alla oleva linkki aukeaa toiseen blogiin, jossa videon sisällöstä tarkemmin.
Kuten alustuksestani saattoi aavistella, on kyse sodasta, kemiallisista aseista, on kysymys myös imperiumista, hyvästä ja pahasta ja lopulta siitä kenellä on oikeus elää ja kenellä ei.

Kaikista eläimistä vain ihminen pystyy olemaan paha uskottemalla mahtipontisesti ja kaikin keinoin olevansa hyvä.

syyrian-kapinalliset-testasivat.html